• Impressie van uw eigen app

  Uw eigen app

  Vraag direct meer informatie aan "I think we have something"
 • voorbeeld Klassieke media

  Klassieke media

  Ontdek hun onverwoestbare kracht "Onmisbaar bij multi-channel marketing"
 • Visualisatie Online Marketing

  Online marketing

  Online media strategie is cruciaal "Stel het niet uit tot morgen"


I am who I am today because of
the choices I made yesterday
- Eleanor Roosevelt

Waarom Business Company?

Wij geloven in de enorme kracht van media. Het huidige medialandschap is divers, uitdagend en complex maar vooral bijzonder kansrijk voor organisaties die de juiste keuzes maken. Business Company begeleidt organisaties bij het bepalen van de juiste marketing communicatie strategie.
Lees verder over Business Company

Strategie

De nummer één reden dat organisaties niet bereiken wat ze willen, is dat ze niet weten wat ze willen. Totale toewijding aan uw strategische doelstellingen is nodig om uw doelen daadwerkelijk te bereiken. Hierin schuilt onze uitdaging. Wij staan u terzijde vanaf het begin en gaan samen met u knokken tot ‘onze’ doelen in zicht komen. En dan stellen we deze targets direct weer bij. Want stilstand is…


You’ve got what it takes, but it will take everything you’ve got

Multi channel marketing

Wij geloven niet meer in één dimensionaal denken. Herkent u de situatie dat als u een internetbureau belt u dan automatisch een website krijgt, belt u een reclamebureau dan adviseren zij u een nieuwe huisstijl en de drukker verkoopt u graag een nieuwe brochure. Zo werkt het vandaag de dag niet meer! Nieuwe media en klassieke media dienen integraal gecombineerd te worden. Wij leveren u geen standaard product maar een totale oplossing die past bij uw ambities. Bij ons heet deze aanpak multi channel marketing. En wij spreken graag heldere taal. Geen wollige of technische benadering maar helderheid. Degelijk projectmanagement en altijd weten waar we heen willen, hoe we dit willen uitvoeren en wat de doelstellingen zijn.

Resultaatgericht werken ligt ons na aan ons hart. Daarom geloven we voor 110% in internet, apps, internetmarketing, digital publishing en alle andere vormen van nieuwe media. Het zijn geen trends. Het zijn de essentiële marketinginstrumenten van nu. Zonder de inzet van nieuwe media is er geen toekomst meer. Business Company is kennispartner en klankbord. Wij adviseren u onafhankelijk en zijn in staat elk advies tot in perfectie uit te voeren.

“Het kerndoel: uw onderneming succesvoller maken. Betrokkenheid, inzet, ervaring en
creativiteit zijn onze belangrijkste middelen. Kwaliteit een belangrijke basisvoorwaarde.
Uw succes is ook ons succes.”